Helsingin JouluKylpy – eli PaHe saunoo 1.12. Ilmoittautuminen on alkanut! 1


Eli meille on varattu Kulosaaren sauna, jonne mahtuu enintään noin 18 henkeä. Luvassa on siis muun muassa takkatulta, sähkögrilliä jos grillata halutaan sekä pukkarissa ja ulkoterdellä chillailua mojovan kolmen tunnin (3h) saunomisen yhteydessä klo 18-21.

Hinta määräytyy osallistujaluvun mukaan, eli kun ilmoittautumisaika päättyy, lasken saunan hinnan sen mukaan. 80€/3h on tämän paikan vuokra ja http://hyj.jhlyhdistys.fi/kulosaaren-kartano/ löytyy ainakin talvikuvaa saunoilta ja muuta tietoa Kulosaaren kartanosta. Yksilöhinnaksi tullee siis jotain 4.5€:sta ylöspäin. Toivotaan, että max. 8€, mutta en lupaa tässä vaiheessa vielä mitään. Ilmoittautukaa nopsaan ja levittäkää sanaa, niin saadaan mahdollisimman moni saunomaan!

Ilmoittautuminen alkaa än yy tee nyt ja tapahtuu osoitteeseen helsinki at pakanaverkko.fi. Laittakaa mukaan nimenne ja puhelinnumeronne. Ilmoittautuminen on sitova, sillä lasku pitää maksaa etukäteen ja paikan päällä saunaan pääsee vain maksukuittia vastaan. 8.10. asti saa ilmottautua, eli tässä on n. kuukausi aikaa.

Samalla voipi sitten alkaa myös miettiä sitä, mihin mennään jatkoille. Jatkopaikkaehdotuksia otetaan vastaan ilmottautumissähköpostittelun yhteydessä.

-Arlene


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Ajatus aiheesta “Helsingin JouluKylpy – eli PaHe saunoo 1.12. Ilmoittautuminen on alkanut!