HäPyn miitti La 29.8 Koskipuistossa


Olisi jälleen miitin aika Pirkanmaalla ja ajateltiin tällä kertaa torstain sijaan kokeilla josko lauantain bilepäivä sopisi porukalle paremmin. Paikka olisi siis Koskipuistossa, mutta tällä kertaa nurmikolla keskustorin puolella ja kellonaika on 18:00. Jos on kamala ilma niin siirrytään vaikka coffee housen puolelle. Paikallisvastaavan puhelinnumeron saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen itami (ät) pakanaverkko.fi. Tervetuloa!

HUOM! Miittiä aikaistettu kahdella ja puolella tunnilla eli tapaamme edellä mainitussa paikassa koskipuistossa 15:30. Sieltä osa porukasta jatkaa todennäköisesti hevonkuuseen eli Hervantaan (Metsäkonsertti) joskus viiden maissa(?).

Terveisin,
Paikallisvastaavanne Itami

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*