Maailman Napa grillaa Turuus 31.7. klo 15 1


MaNan heinäkuun tapaaminen sijoittuu Kaarinan puolelle: su 31.7. klo 15 lähtien olette tervetulleita grillailemaan Ainonkatu 5:n pihaan. Kelin ollessa oikukas grillaamme sisätiloissa. Tuo mukanasi jotain syötävää yhteiseen pöytään, omaa juotavaa ja kesämeininki! Tapahtuma on lapsiystävällinen ainakin alkuunsa, joten mieluusti alkoholijuoomat säästetään sitten jatkoille. Jos et pääse omasta jälkikasvustasi sunnuntain kunniaksi eroon, niin ota se toki mukaan! Mukaan voi ottaa myös jotain ulkopelejä tmv, jos sellaisia löytyy ja kaipaa päästä käyttöön.

Tarpeen tullen numerosta 0503468575 tavoittaa meikäläisen, joka voi ohjeistaa enempi jos esim. paikalle löytäminen on haasteellista.

Tv. Arlene


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Ajatus aiheesta “Maailman Napa grillaa Turuus 31.7. klo 15

  • -nefi/joakim-

    Ja jotain tarjotaan isäntäväen puolesta, tässä on hyvä kertoa jos on jotain kränää eri ruoka-ainesten kanssa.