Pakanaverkon kevätleiri 2019Leiri järjestetään 18.4-22.4 Vahojärven tilavassa sekä luonnonkauniissa leirikeskuksessa.

Perinteisten pakanallisten menojen siivittämänä toivotamme jälleen tulevan kesän tervetulleeksi ja aloitamme Pakanaverkon juhlavuoden ohjelmakattauksen.

Kaikennäköistä jännittävää ohjelmaa on tiedossa ja kutsummekin jokaisen osallistumaan pakanallisen ohjelman järjestämiseen sekä ideoimiseen myös tulevia juhlavuoden tapahtumia mielessäpitäen. Mitä tahansa mielikuvituksen, suomen ja fysiikan lakien puitteissa tapahtuvaa voidaan tietenkin hommailla. Olethan rohkeasti yhteydessä leirivastaavaan niin sovitaan kuinka parhaiten toteuttaa juuri sinulle mieleistä ohjelmaa.

Tekemistä on luvallista, jopa suotavaa keksiä myös vapaamuotoisesti sillä aikaa vapaaseen hengailuun on runsaasti. Menneinä vuosina suosittuja ovat olleet muun muassa lautapelit, rumpumatkailu ja saunonta, mutta yhtä lailla mahdollista on harrastaa suppausta, sienestystä, meditointia tai tanssia spontaani seitsemän hunnun tanssi.

Pakanaverkko ry:n jäsenkokous pidetään lauantaina 20.4.2019 klo 13.00 leiripaikan pääsalissa.

Leirikeskuksessa on yhteensä 50 vuodepaikkaa erikokoisissa huoneissa. Rohkeat voivat tietenkin majoittua ulkoalueille teltoissa tai muissa härveleissä jota suosittelemme eritoten jos vuodepaikat tulevatkin täyteen. Muistathan ilmoittautua saman tien varmistaaksesi paikkasi leirillä!

Osallistumismaksut:
Pakanaverkon jäsen: 30e
Ei-jäsen: 40e
Päiväkävijä Jäsen: 10e
Päiväkävijä Ei-Jäsen: 15e
– Ulkomajoittujat saavat 5e alennusta osallistumismaksusta.
– Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.
– Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, jo maksettua maksua ei valitettavasti voida palauttaa, ellei asiaa saada sovittua mahdollisesti varapaikalta tilalle tulevan kanssa.
– Päiväkävijä ei ole oikeutettu yöpymään leiripaikalla, mutta voi muuten nauttia leiristä, ohjelmasta ja alueen mukavuuksista valitsemanaan päivänä. Huomaa että yhdistyksen jäsen on oikeutettu osallistumaan yhdistyksen kokoukseen maksutta.

Leiri kestää torstaista sunnuntaihin eli yhteensä neljä vuorokautta. Sauna on lämmin ympäri vuorokauden, kunhan joku sitä lämmittää.

Leirisaunat ovat lähtökohtaisesti sekasaunoja, joten jos kaipaat erilaista järjestelyä, esimerkiksi mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota yhteys leirivastaavaan. Tehdään yhdessä kaikkien leiristä mahdollisimman mukava.

Ruoka- ja juomapuoli on tuttuun tapaan jokaisen omissa käsissä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen pakanaleiri@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.4.2019

Kandee tulla. On kivaa!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan vain sähköpostilla. Facebook-huutelut menevät kuuroille korville.

Malli-ilmoittautuminen:
Haluan osallistua Pakanaverkon kevätleirille 2019!

Nimi: Ahti Lemminkäinen
Puhelinnumero: (+321) 65 498 7853
Syntymäaika: 1.2.1926
Kotikunta: Enontekiö
Pakanaverkon jäsennumero: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite: sabrinateininoita@darkismysoul.com
Nukun sisällä: Kyllä/Ei
Osallistun leirille päivinä: to/pe/la/su/ma
Muuta huomioon otettavaa: ???


Kerrothan jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia joista meidän olisi hyvä tietää. Näitä tietoja käsitellään vain leirin järjestäjien kesken ja tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä on hyvä ottaa esille myös mahdollisesti saunavuoroihin, esteettömyyteen tai muuhun leirin kulkuun vaikuttavat asiat.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu, hihkaise perään varmistaaksesi että ilmoittautuminen on tullut perille asti. Leirimaksun maksettuasi saat ennen leiriä leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä saapumisohjeet leiripaikalle. Samassa yhteydessä avataan myös sähköpostilista, jolla leiriläiset voivat keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tervetuloa pakanaverkkolaisten kanssa pakaNoitumaan!

Terveisin Leiri Tonttu aka. Alex

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*