Pakanaverkon 20v. juhlaleiri 2019


On vihdoin aika Pakanaverkon suurenmoisen juhlalliselle juhlaleirille, joka järjestetään 4-11.7.2019 Mansikin leirikeskuksessa, Euran kauniissa maisemissa. Leiri kestää torstaista torstaihin, eli luvassa on viikon pituinen, suurenmoisella ohjelmalla varustettu keskikesän juhla pullollaan unohtumattomia kokemuksia, kohtaamisia, workshoppeja, keskusteluita sekä paljon muuta.

Leiri huipentuu lauantain juhlallisuuksiin, joissa muistelemme yhdistyksen menneitä vuosia ja suunnittelemme tulevia vuosikymmeniä, teemme ja koemme yllätysohjelmaa ja nautimme toistemme seurasta runsaan juhlaillallisen merkeissä.

Leirille ollaan järjestämässä paljon kaikennäköistä tekemistä ja ohjelmaa. Ideoita, resursseja ja tilaa on runsaasti, ja vapaaehtoisia kaivataan myös jo ideoitua ohjelmaa järjestämään! Ilmiannathan itsesi mukaan rakentamaan kanssamme pala palalta unohtumaton tapahtuma.

Olethan rohkeasti yhteydessä leirivastaavaan, niin sovitaan kuinka parhaiten toteuttaa juuri sinulle mieluista ohjelmaa.

Tekemistä on luvallista ja jopa suotavaa keksiä myös vapaamuotoisesti, sillä aikaa vapaaseen hengailuun on runsaasti. Menneinä vuosina suosittuja ajanvietteitä ovat olleet muun muassa lautapelit, rumpumatkailu ja saunonta, mutta yhtä lailla mahdollista on harrastaa hippaa, sienestystä ja puissa kiipeilyä tai järjestää vaikka halinallelarppi.

Lauantain juhlallisuuksien yhteydessä nautittava juhlaillallinen tulee toden totta kruunaamaan muutoinkin mahtavan kokonaisuuden. Monien jo fanittama Perinnepata tanssittaa pakanoiden makuhermoja niille oivallisesti istuvalla kattauksella, joka yhdistelee luovasti villiruokaa etnisten sekä alueellemme perinteisten makujen kanssa. Tarjoilu on suunniteltu olemaan mahdollisimman monille sopiva.
Lue lisää Perinnepadasta ja Päivistä osoitteessa http://perinnepata.fi/

Menu on nähtävissä täällä:
https://docs.google.com/document/d/1bWKEkQG8xgp2wocjGZaaKQvOhAKBYCa5N-d_mA-8cK0/edit?usp=sharing

Pakanaverkon jäsen juhlaruoka: 12e
Ei-jäsen juhlaruoka: 15e


Leiri kestää torstaista torstaihin eli yhteensä seitsemän vuorokautta. Sauna on lämmin ympäri vuorokauden, kunhan joku sitä lämmittää.

Leirisaunat ovat lähtökohtaisesti sekasaunoja, joten jos kaipaat erilaista järjestelyä, esimerkiksi mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota yhteys leirivastaavaan. Tehdään yhdessä kaikkien leiristä mahdollisimman mukava.

Ruoka- ja juomapuoli on tuttuun tapaan oletusarvoisesti jokaisen omissa käsissä. Leirillä on järjestäjien puolesta tarjolla kevyt aamiaistarjoilu.

Lisäksi leiriläisillä on mahdollisuus osallistua kerran päivässä järjestettävään yhteisruokailuun. Ruokailun hinta on 5 €/päivä, ja siihen sisältyy lämmin arkilounas tai -illallinen (muusta ohjelmasta riippuen) sekä pientä väli-/iltapalaa. Osallistumisesta ilmoitetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Sunnuntai ja maanantai (7.-8.7.) ovat alkoholittomia leiripäiviä: tahdomme tarjota mahdollisuuden Pakanaverkon 20-vuotisen taipaleen juhlistamiseen myös niille, joiden on vaikeaa rentoutua tiloissa, joissa käytetään alkoholia. Muina päivinä täysi-ikäiset leiriläiset voivat halutessaan juhlia myös alkoholijuomien kohtuullisen käytön muodossa, luonnollisesti silloinkin omia ja toisten rajoja kunnioittaen.

Leirikeskuksessa on yhteensä 52 vuodepaikkaa. Toivotamme teidät tervetulleiksi myös majoittumaan ulkoalueille teltoissa tai muissa härveleissä, mitä suosittelemme eritoten jos vuodepaikat tulevat täyteen. Muistathan ilmoittautua saman tien varmistaaksesi paikkasi leirillä!

Osallistumismaksut:
Pakanaverkon jäsen koko leiri: 50e
Pakanaverkon jäsen To-Ma: 35e
Pakanaverkon jäsen Ma-To: 30e
Pakanaverkon jäsen 1vrk: 15e

Ei-jäsen Koko Leiri: 65e
Ei-jäsen To-Ma: 50e
Ei-jäsen Ma-To: 45e
Ei-jäsen 1vrk: 15e

Päiväkävijä: 5e

– Ulkomajoittujat saavat 5e alennusta osallistumismaksusta.
– Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.
– Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, jo maksettua maksua ei valitettavasti voida palauttaa, ellei asiaa saada sovittua mahdollisesti varapaikalta tilalle tulevan kanssa.
– Vuorokausiosallistuja on oikeutettu nauttimaan leiristä, ohjelmasta ja alueen mukavuuksista valitsemansa vuorokauden ajan ja halutessaan myös yöpymään yhden yön leiripaikassa.
– Päiväkävijä on oikeutettu nauttimaan leiristä, ohjelmasta ja alueen mukavuuksista valitsemanaan päivänä.
– Juhlaleirin yhteisruokailusta päävastuun ottavat henkilöt (1hlö/päivä) ja juhlaleirin juhla-aterian tarjoilussa avustavat henkilöt (max 2 hlö) voivat saada 10 € alennuksen leirin osallistumismaksusta. Alennus ei ole kasautuva ja se myönnetään siis kullekin henkilölle vain kerran.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.6.2019 ja Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta:
https://forms.gle/VnYBw2PF3QNCUVt18

Ilmoittautumisia otetaan vastaan vain edellisellä lomakkeella sekä halutessasi sähköpostilla lähettämällä lomakkeessa pyydetyt tiedot osoitteeseen pakanaleiri@gmail.com

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu voit olla yhteydessä leirin järjestäjiin (pakanaleiri@gmail.com) varmistaaksesi että ilmoittautuminen on tullut perille asti.

Leirimaksun maksettuasi saat ennen leiriä leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä saapumisohjeet leiripaikalle. Samassa yhteydessä avataan myös sähköpostilista, jolla leiriläiset voivat keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tervetuloa kanssamme juhlistamaan pakanallisen pyöreitä vuosikymmeniä!

Terveisin Leiri Tonttu aka. Alex

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*