Päivittäiset arkistot: 23.10.2012


Syyskokous 3.11. klo 15 Helsingissä

Lauantaina 3.11. klo 15 lähtien aloitellaan Helsingissä Punavuoren Ahvenen kabinetissa kokousta, joka päättää Pakanaverkon toiminnasta vuonna 2013. Kokouskutsu on lähetetty jäsenkirjeen mukana postissa ja on myös luettavissa foorumilla Jäsenet-osiossa.

Kaikki jäsenet ovat sydämellisesti tervetulleita ehdolle hallitusvirkoihin, äänestämään tekijöistä ja jakamaan mielipiteitään! Jatkot sitten PaHeen miitissä Kaisaniemen Iguanassa 18 lähtien.

Tässä vielä nämä kriittiset tiedot:

Aika: 3.11.2012, klo 15.00
Paikka: Punavuoren Ahven, Punavuorenkatu 12, Helsinki

Tv. Pakanaverkon hallitus vuosimallia 2012


Lukupiiri yhdeksän oivalluksen tiellä 17.12.

Joulukuun lukupiiri keskustelee James Redfieldin Yhdeksän oivalluksen tie-teoksesta 17.12. klo 18 lähtien. Paikkana toimii Laajasalon residenssi, johon tarkempia ohjeita voi kysellä osoitteesta helsinki at pakanaverkko.fi tahi meikäläisen numerosta 050-3468575. Kissa-allergikot, muistakaa lääkkeet!

Lukupiirissä on tarkoitus keskustella valitsemamme kirjan herättämistä – tai herättämättä jättämistä – ajatuksista sekä muusta sen ympäriltä leppoisassa hengessä.

Kokoonnumme nyyttärimeiningillä, joten jotain tarjottavaa on suotavaa ottaa mukaansa sekä omaksi, että muiden iloksi.

Tervetuloa uudemmat ja vanhemmat ja kekkä vaan!

-Arlene


PaHeen kirjoituspiiri 31.10.

Helsingin kirjoittavat kerääntyvät jälleen Laajasalossa 31.10. klo 18.00 lähtien (kissa-allergikoille lääkkeet mukaan).

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Laajasalon suunnistukseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 0503468575.
Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ) ja kaikki kirjoittavat max. 2 A4-sivua valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Teksteistä tulee itse ottaa vähintään viisi kopiota tai lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään 30.10., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut luonnonkuvaus, tunnetila, henkilökuva, minä-kertoja, sisäkkäiskertomus, näkökulma, vainoharha, rituaali, kirves, kerronnallinen viittaus, “täyttä sontaa” tai Kuusi tuoppia ovat vapaasti käytettävissä. Tällä kertaa päivän teemaan liittyen aihe olkoon väkivalta. Aihetta voi tulkita niin kuin parhaaksi näkee, esim. henkinen ja/tai fyysinen väkivalta, yksityinen väkivalta (pahoinpitely, raiskaus) tai julkinen (yhteiskunnallinen alistaminen, terrorismi, sodat) jne.

Ehdotettu aihe ei ole pakollinen, mutta on suotavaa, että kukin tuo oman tekstin mukanaan yhteiseen tekstipajaan, jottei kukaan olisi vain “kuunteluoppilas”.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen.
Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta ja jänniä tarinoita kuulemaan!

-Arlene