Päivittäiset arkistot: 25.02.2020


Pakanaverkon kevätleiri 2020 PERUTTU

PÄIVITYS
Hei kaikki kevätleirille ilmoittautuneet!
Koronatilanteen kehittyminen Suomessa vaikuttaa tällä hetkellä melko paljon kaikkiin kokoontumisiin ja tämä koskee valitettavasti myös Pakanaverkon kevätleiriä. Yhdistyksen hallitus päätti 15.3 yksimielisesti perua kevätleirin tältä vuodelta. Mikäli olet jo ehtinyt maksaa leirimaksun, ilmoitathan nimesi ja pankkiyhteystietosi rahastonhoitajallemme Terolle sähköpostilla tero.a9 (ät) gmail.com.

Terveisin,
Leiriryhmä

Alkuperäinen leirimainos:

Tämän vuoden kevätleiri järjestetään 9-13.4 Ylöjärvellä, Kivijärven leirikeskuksessa. Paikalta löytyvät tutut mukavuudet kuten sauna, järvi, nuotiopaikka, keittiö, tiloja yhteistä oleskelua varten sekä ulko- ja sisävessat. Leiripaikasta löytyy myös frisbeegolfrata sekä jumppasali.

Ohjelmassa on luvassa saunomista, sarvennostoa, ensi vuoden pakanakalenterin suunnittelua sekä kuvauksia, leirikisat ja muuta pakanoiden järjestämää ohjelmaa. Pakanaverkko ry:n vuosikokous järjestetään lauantaina 11.4. klo 14.00 leiripaikan pääsalissa.

Leiriryhmä ottaa erittäin mielellään vastaan kaikenlaisia pakanallisia ideoita leiriohjelmaksi!

Leirikeskuksessa on yhteensä 36 nukkumapaikkaa useissa erikokoisissa mökeissä sekä päärakennuksen yläkerrassa. HUOM. Kelien ja säänkestävyyden salliessa myös omassa teltassa majottuminen on mahdollista. Ulkona omaehtoisesti majoittuvat saavat 5€ alennuksen leirimaksusta.

Leirille pääset ilmoittautumaan täyttämällä ao. lomakkeen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.3.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfF-ZRbjU0tiuXWEsjOlWnWkCyCox7dEAg5uaiLntlpQGlF9Q/viewform?usp=sf_link

Osallistumismaksut:
Pakanaverkon jäsen: 35€
Ei-jäsen: 50€
Päiväkävijä: 15€

– Ulkomajoittujat saavat 5e alennusta osallistumismaksusta.
– Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.
– Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, jo maksettua maksua ei valitettavasti voida palauttaa, ellei asiaa saada sovittua mahdollisesti varapaikalta tilalle tulevan kanssa.
– Päiväkävijä ei ole oikeutettu yöpymään leiripaikalla, mutta voi muuten nauttia leiristä ja alueen mukavuuksista valitsemanaan päivänä. Yhdistyksen vuosikokoukseen osallistuvilta jäseniltä ei veloiteta päiväkävijämaksua lauantaina 11.4.

Leiri kestää torstaista maanantaihin eli neljä yötä. Leirikeskuksen pienempi sauna lämmitetään useana päivänä ja isompi sauna perjantaina.

Leirisaunat ovat lähtökohtaisesti sekasaunoja, joten jos kaipaat erilaista järjestelyä tai esimerkiksi mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota yhteys leirivastaavaan joko leirillä tai ennen leiriä sähköpostilla pakanaleiri at gmail . com. Yhdistyksen tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatetta ja siihen voit tutustua osoitteessa https://docs.google.com/document/d/1wBu_ZllvhjqVL4KjyuC0hEjcQ3JWaP8j_lc0nVYR1Fo/edit?usp=sharing .

Kerrothan, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, joista meidän olisi hyvä tietää. Näitä tietoja käsitellään vain järjestäjien leiriryhmän kesken ja tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet vahvistusviestinä. Leirimaksun maksettuasi lähetetään erillinen leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä saapumisohjeet leiripaikalle. Samassa yhteydessä avataan myös sähköpostilista ja siellä (maksunsa suorittaneet) leirille tulijat voivat keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista asioista.

Tervetuloa kevätleirille!
Kevättalvisin terveisin,
Pakanaverkko ry:n leiriryhmä