Pakanaverkon syysleiri 16.-20.9.2010 Mansikin leirikeskuksessa Eurassa

Hohhoo!

Tervetuloa Pakanaverkon syysleirille, nyt kaksi päivää kaupan päälle!
Pakanaverkon syysleirille voivat kynnelle kykenevät saapua poikkeuksellisesti jo torstaina, ja lähteäkään ei tarvitse ennen kuin maanantaina, jolloin saa kokonaiset kaksi päivää lisäaikaa rentoutua pakanaseurassa. Luvassa on jälleen kerran saunomista, kaunista luontoa ja nätti järvi jossa uida, randomohjelmaa ja nuotiolla filosofointia muiden hurmaavien pakanoidien kanssa Majoitus on pääosin kahdessa makuusalissa, mutta myös oman pikku tupasen voi varata itselleen 10€/mökki lisämaksusta jos tahtoo. Nopeimmat syövät hitaat, eli tupasia riittää vain neljälle ensiksi varanneelle.

Pakanaverkolla on paljon rakkautta annettavana joten se päätti myös, että yhdistys tukee jäsenten leireilyä viidellä eurolla per hattu. Jäsenhinnaksi tulee huisin edullinen 10€ per jäsen. Ei-jäsenille hinta
on alentamaton 25€ . Nyt kannattaa todellakin olla jäsen! Huoltajansa kanssa osallistuva alle 15-vuotias pääsee jäsenhinnalla, mikäli huoltaja on jäsen. Myös kannatusjäsenet saavat jäsenalennuksen!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.9.2010, mutta kannattaa ilmoittautua ajoissa, jottei jää osattomaksi leirin hauskuudesta!

Leirille voi ilmoittautua lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen
leirit(at)pakanaverkko.fi:
Nimi (”virallinen” nimi, pakananimi ei valitettavasti käy)
Jäsennumero tai maininta, ettei ole jäsen
Syntymäaika
Kotikunta
Sähköpostiosoite

Esimerkiksi:
Nimi: Pilvenreuna Pakanajoki
Jäsennumero: 666
Syntymäaika: 6.6.1966
Kotikunta: Pakananreuna
Sähköpostiosoite: pilvenreuna(at)pakanajoki.fi

Tervetuloa!