Liittyminen

Jäsenhakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi, syntymäaika, postiosoite, sähköpostiosoite, sekä mahdollisesti puhelinnumero. Mukaan tulee lisäksi liittää vapaamuotoinen esittely hakijan uskonnollisesta suuntautuneisuudesta ja maailmankuvasta, josta tulee ilmi miksi hakija kokee olevansa pakana, sekä käsin kirjoitetun allekirjoituksen oheen lause ”Olen tutustunut Pakanaverkon sääntöihin ja hyväksyn Pakanaverkon toiminnan tavoitteet.” (kts. Yhdistyksen säännöt). Alle 18-vuotiailta vaaditaan lisäksi huoltajan allekirjoittama suostumus. Vapaamuotoisen hakemuksen vaihtoehtona voi valmiin hakemuspohjan tilata yhdistykseltä taikka tulostaa tästä.

Nopeuttaakseen jäseneksi liittämistään, jäsenmaksun voi halutessaan maksaa Pakanaverkon tilille:
Osuuspankki FI70 5716 9020 1284 22
BIC-koodi: OKOYFIHH.
Tällöin hakemuksessa ilmoitetaan maksupäivämäärä. Jos jostain syystä hakemusta ei hyväksytäkään (epätodennäkoistä), jäsenmaksun saa takaisin. Vaihtoehtoisesti voi odottaa ensin jäsenhakemuksensa hyväksymistä ja maksaa jäsenmaksu sen jälkeen erikseen. Tämä on huomattavasti hitaampi tapa. Jäseneksi liitetään henkilö, jonka jäsenhakemus on hyväksytty ja jäsenmaksu näkyy Pakanaverkon tilillä.

HUOM! Jos olet palaava jäsen ilman uutta hakemusta, ilmoitathan jäsensihteerille maksaneesi jäsenmaksun. (jasensihteeri@pakanaverkko.fi)

Pakanaverkko ry:n vuosittainen jäsenmaksu on 15€. Jäsenyyteen sisältyy mm. alennuksia yhdistyksen tapahtumien osallistumismaksuista. Jäsenetujen päivitystyö on käynnissä.
Varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa elävät voivat liittyä perhejäseniksi. Perhejäsenen jäsenmaksu on 10€.
Kannatusjäseneksi voi liittyä täyttämällä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen tai käyttämällä valmista hakemuspohjaa. Kannatusjäsenen vuosimaksu on 50€. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös sähköpostilla, eikä hakemuksessa vaadita selvitystä koskien hakijan pakanuutta.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään ja yhdistyksestä voi halutessaan erota koska tahansa. Eroilmoituksen voi tehdä lähettämällä sähköpostia jäsensihteerille tai hallitukselle ja pyytämällä eroa yhdistyksestä.

Jos haluat liittyä Pakanaverkon jäseneksi, sinun tulee tehdä jäsenhakemus esimerkiksi täyttämällä jäsenhakemuslomake tai lähettämällä kirje yhdistyksen postiosoitteeseen.
Lataa jäsenhakemus PDF-dokumenttina tästä
Muista allekirjoittaa hakemus!

Lähetä täytetty jäsenhakemus tähän osoitteeseen:
Pakanaverkko ry
Yo-kylä  10 B6
20540 Turku

Lisää kysyttävää? Katso Jäsenyys-FAQ