Elokuu on Helsingissäkin 7.8.

Ja näin lähtee sitten tämän kalenterivuoden eloisin kuukausi liikkeelle myös Helsingin hörönkönkkylässä. Lauantaina 7.8. Kaisaniemen puistoon on jälleen luvattu melkoisen siedettävää säätä ja niinpä keräännymme sinne jälleen klo 18 lähtien naattimaan tästä lämpimästä eksotiikasta, jota kesäksikin kutsutaan. Jos siis ennuste käy toteen, eikä sada kuin erään nimeltä mainitun neitosen takamuksesta.

Askartelin meille Pakanaverkko-lipun ja aion korkata sen lauantaina, joten tähtää kohti vaalealla pohjalla komeilevaa pakismunaa, jos ei muuten meinaa joukosta erottua. Meikäläisen saa kyllä kiinni myös etukäteen helsinki[a] pakanaverkko.fi tahi numerosta 050-3468575.

Tervetuloa vain seuraamma. Jatkot perinteisesti Kaisaniemen Iguanassa (Kaisaniemenkatu 3), jos ilta jatkuu pidempään kuin ulkoilmaa jaksaa hengittää. Jos tulet puistoon, ota toki jotain evästä tai jotain mukaan, niin ei tarvi nälkäisenä/janoisena istuksia.

-Arlene