Helsingin kirjoituspiiri 2.12.

Torstaina 2.12. klo 18 alkaen tapaa PaHeen kirjoittajapiiri jälleen kerran Hermannissa. Aiemmat kerrat ovat olleet suksee niin osallistujamäärissä, kuin tekstien (ja keskustelun) laadussakin, joten siitä rohkaistuneina jatkamme urheasti etiäpäin. Marraskuu jää julmasti väliin, koska osa meistä kirjoittaa niin PALJON, ettei siitä ehdi keskustella – lukemisesta puhumattakaan. Vertaistukiryhmään voivat toki kaikki kirjoitushullut liittyä mukaan osoitteessa www.nanowrimo.org.

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Hermannin metsästykseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 0503468575.

Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ;)) ja kaikki kirjoittavat max. 2000 sanaa valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Tekstit tulee lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään keskiviikkona 1.12., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot. Jos mahdollista, tulosta itse omasta tekstistäsi n.5 kappaletta.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut kerronnallinen viittaus ja “täyttä sontaa” ovat vapaasti käytettävissä. Tälle kerralle erityinen aihe on nimeltään Kuusi tuoppia. Kuusi tuoppia voivat olla aloitussanat, ilmetä jossain vaiheessa tarinaa, olla lopetus sanat tai kuusi tuoppia voi nousta tarinasta esiin jollain muulla tasolla, kirjoittaja päättäköön sen.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen.

Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta :)

-Arlene