Helsingin kirjoittajat tapaavat 28.2.

Seuraavan kerran PaHeen kirjoituspiiri kohtaa 28.2.2011 klo19 lähtien Hermannissa allekirjoittaneen residenssissä.

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Hermannin metsästykseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 0503468575.

Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ;) ) ja kaikki kirjoittavat max. 2 A4-sivua valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Tekstit tulee lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään sunnuntaina 27.2., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot. Jos mahdollista, tulosta itse omasta tekstistäsi n.5 kappaletta jo etukäteen.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut kirves, kerronnallinen viittaus, “täyttä sontaa” tai Kuusi tuoppia ovat vapaasti käytettävissä. Tälle kerralle erityinen aihe on Rituaali. Rituaali tässä tapauksessa viittaa mielellään johonkin muuhun kuin suoraan rituaalikuvaukseen. Toki myös rituaalikuvaukset otetaan innolla vastaan: aihehan on lopulta kuitenkin vapaa.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen. Alkoholijuomat eivät ole kuuluneet repertoaariimme, mutta aina sitä saa yhden tmv. ottaa jos siltä tuntuu.

Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta ja kuulemaan jänniä tarinoita!

-Arlene