Lukupiiri Psychonautin parissa 31.3. klo 18.00

Nyt kun Liberit on Nullattu, seuraavaksi Helsingin lukupiiri syventää kaaosmagian tuntemustaan Psychonautin parissa (Peter Carrollia edelleen). Tapaaminen on aprillipäivän aattona (huomaa muuttunut ajankohta) 31.3.2011 klo 18.00 Hermannissa allekirjoittaneen luona. Osoitetta ja tarkempia tietoja saapi osoitteesta helsinki ( a ) pakanaverkko.fi tai numerosta 050-3468575.

Lukupiirissä on tarkoitus keskustella valitsemamme kirjan herättämistä – tai herättämättä jättämistä – ajatuksista sekä muusta sen ympäriltä leppoisassa hengessä. Kokoonnumme nyyttärimeiningillä, joten jotain tarjottavaa on suotavaa ottaa mukaansa sekä omaksi, että muiden iloksi. Tervetuloa uudemmat ja vanhemmat ja kekkä vaan!

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*