Helsinki joulutunnelmissa 3.12.

Lauantaina 3.12. klo 18 lähtien Helsingin pakanat istuvat jälleen Kaisaniemen Iguanassa. Tervetuloa vaihtamaan pakanallisia ajatuksia tai seuraamaan eläviä pakanoita aidossa ympäristössä!Meidät tunnistaa miittilipusta, jossa komeilee Pakanaverkon munatunnus. Jos se on sattunut jäämään kotiin, eikä meitä näy tai muuten vain tunnet olosi epävarmaksi miitin ajankohdan/paikan/sisällön/tmv suhteen, niin etukäteen voi laittaa sähköpostia osoitteeseen helsinki (a) pakanaverkko .fi tahi soitella sitten meikäläisen puhelinnumeroon 0503468575.

Jos ei nyt ehdi miittiin, on parin viikon päästä 17.12. PaHeen joulusauna Mäkelänrinteessä, johon on vielä pari paikkaa jäljellä nopeimmille ilmottautujille. Lisätietoja yllämainitusta sähköpostiosoitteesta.

 
-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*