Principia Discordia Helsingin lukupiirissä 27.5.2008

Season of Confusionin kunniaksi keräännymme paaveinemme päivinemme lukupiiriin 27.5.2008 klo 18.30 jäsentelemään diskordianistista maailmankuvaa Principia Discordia sanansaattajanamme . Koska tuohon aikaan vuodesta saattaa ilma olla suhteellisen ulkoiluystävällinen, emme välttämättä jää Arlenenen luo koko ajaksi, mutta siellä kuitenkin kokoonnumme tarkastelemaan tilannetta uudestaan. Sikälimikäli tarvitset tulo-ohjeita, ole hyvä ja ota yhteys helsinki[at]pakanaverkko.fi, niin katsotaan, mitä asialle voidaan tehdä. Muutoin siis sama aika, sama paikka, eri kanava. Jos tulet myöhässä, ota yhteys yllämainittuun osoitteeseen, niin voimme keskustella mahdollisesta ulostautumistilanteesta.

Omia tarjoamisiaan nyyttärihenkeen on suositeltavaa tuoda muassaan. Talo tarjoaa teet/kahvit/vedet – muut juomat kannattanee itse ottaa mukaan.

Tarkoitus on siis keskustella kirjasta siihen liittyen ja siihen liittymättä kirjan siivittämässä hengessä. Paineita ei kannata ottaa, vaikka kirjaa ei olisi ehtinyt lukeakaan [Principia Discordia tosin on sen verran lyhyt – ja mielenkiintoinen – sekä löydettävissä myös www.principiadiscordia.com, että suosittelemme vilkaisua]. Yleinen keskusteluhalukkuus on siis toivottavaa.
Tervetuloa tutut ja vähän tuntemattomammatkin naamat. Eris olkoon kanssanne ja muistakaa, että King Kong kuoli syntienne tähden!
Fnord.

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*