Helsingin lukupiiri ja Tajunnan alkemistit 15.7.

15.7.2008 klo 1830 keskustellaan Helsingin pakanallisessa lukupiirissä Gary Lachmanin Tajunnan alkemistit-teoksesta. Tapaamme jälleen Arlenen luona, jonne yhteystietoja voi tarvittaessa kysellä osoitteesta helsinki(at)pakanaverkko.fi. Sään salliessa saatamme hilpaista myös luonnon helmaan piknik-tunnelmissa. Omaa syötävää on suotavaa tuoda mukaan nyyttärihengessä. Aktiivinen kannattaa olla myös, jos kaipaa tee&vesi-linjan lisäksi jotain muuta juotavaa.

Tarkoitus on keskustella teoksesta ja sen vierestä mielenkiintoisista aiheista ja kuulla muiden aiheesta syntyneitä ajatuksia. Syvällisyyksiin ei tarvitse mennä, vaikka nekin toki ovat aina mukavia. Ramppikuumettakaan ei tarvitse potea, sillä laajan tietämyksen sijaan pelkkä kiinnostus keskusteluun/aiheeseen riittää.
Kaikki ovat tervetulleita – niin uudet kuin vanhat ja muutkin. Myös omia ehdotuksiaan tuleviin lukupiireihin saa tuoda näytille. Eikun lukemaan siis!

Lukuiloa toivotteleepi,
Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*