Helsingin lukijat Shamaanin tiellä 2.9. klo1830

Lukupiirinautintoja jälleen luvassa roppakaupalla Helsingin tienoilla tiistaina 2.9.2008 kello 18.30 etiäpäin. Shamanismin edellisen kirjaedustajan oltua jonkinsortin pettymys tartumme tällä kertaa hiukan parempaa lupailevaan opukseen, nimittäin Michael Harnerin Shamaanin tiehen. Paikkana toimii Arlenen upouusi asumus, johon tulo-ohjeita voipi kysellä osoitteesta helsinki(at)pakanaverkko.fi.

Tarkoitus on siis keskustella kirjan tiimoilta virinneistä aiheista ja mutustella nyyttäritarjoiluja. Talo tarjoaa jälleen kerran teet, vedet ja kahvet, jotenka muita juomia kaipaavien kannattaa varautua etukäteen. Mitä suurimmat ja vilpittömimmät tervetulotoivotukset kaikille luku- ja keskusteluhalukkaille!
Nähkäämme siis Shamaanin tiellä syyskuussa.

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*