Kirjoituspiiri Helsingissä 10.7.

Helsingin kirjoittavat kerääntyvät tällä kertaa Laajasalossa 10.7. klo 18.00 lähtien.

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Laajasalon suunnistukseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 0503468575.
Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ;)) ja kaikki kirjoittavat max. 2 A4-sivua valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Teksteistä tulee itse ottaa vähintään viisi kopiota tai lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään 9.7., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut tunnetila henkilökuva, minä-kertoja, sisäkkäiskertomus, näkökulma, vainoharha, rituaali, kirves, kerronnallinen viittaus, “täyttä sontaa” tai Kuusi tuoppia ovat vapaasti käytettävissä. Tällä kertaa vapaaehtoisena aiheena voisi olla luonnon kuvaus, eli kirjoita tekstiisi mahdollisimman vivahteikas kuvaus luonnosta.

Ehdotettu aihe ei ole pakollinen, mutta on suotavaa, että kukin tuo oman tekstin mukanaan yhteiseen tekstipajaan, jottei kukaan olisi vain “kuunteluoppilas”.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen.
Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta ja jänniä tarinoita kuulemaan!

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*