Pakanakalenteri 2009 tilattavissa!

Miten Sinä aiot pitää lukua päivistäsi ensi vuonna?

Miten olisi upea, mustavalkoinen, hienosti pakanavoimin kuvitettu Pakanakalenteri 2009? Kalenteriin on merkitty kuun vaiheet ja useiden pakanauskontojen juhlapäiviä suomenuskosta satanismiin, Religio Romanasta wiccaan jne.

Kalenterissa on Pakanakalenterin perinteiden mukaan 13 kuunkierron mukaista kuukautta. Kristilliset pyhät on merkitty erivärisillä päivänumeroilla, jotta pakanakin tietäisi, milloin kaupat ovat kiinni. Viikkojärjestys on nykypäivästä tuttu seitsemän päivän työviikko. Työtätekevien pakanoiden elämää olemme helpottaneet merkitsemällä viikkojen numerot kalenteriin. Kalenterin normaalihinta on 12€ ja jäsenhinta 6€. Jokaiselle jäsenelle on varattu yksi jäsenhintainen kalenteri, useampia kalentereita tilaava jäsen maksaa lopuista siis normaalihinnan.

Kalenterin voi tilata osoitteesta kalenteri (at) pakanaverkko.fi

IHANTEELLINEN kalenteritilauksen muoto:

Oikea nimi yhdelle riville (postinkantajat eivät tunne pakananickejä)
Osoite yhdelle riville (Lähiosoite, täydellinen postiosoite ja postitoimipaikka)
jäsennumero
kappalemäärä
sähköpostiosoite

ts.

Iita Iitanen
Iitankuja 1 00069 Iitala
1234
1
iita(at) pakana.fi

Tilauksen paluupostissa saapuvat maksuohjeet. Tilatut kalenterit lähetetään vasta, kun maksu on saapunut Pakanaverkko ry:n tilille.

Kalenterit lähetetään isommissa erissä, joten lähetys ei kolahda postilaatikkoon seuraavana päivänä maksusta. Ensimmäiset postituserä lähetetään siten, että kalenterit ovat ennen joulua (jos paino tai posti eivät petä) niillä tilaajilla, jotka ovat maksaneet kalenterinsa viimeistään 5.12.2008. Seuraava erä postitetaan todennäköisesti vasta tammikuun puolella.

Kalenterin voi myös ostaa käteisellä Turusta TPS-saunasta 13.12, Kuopion kalenterimiitistä [HUOM. PÄIVÄMÄÄRÄN MUUTOS!] maanantaina 15.12. klo 18.00 tai Kuopion Joulufeastista, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Suunnitelmissa on myös pikamiitti Kuopiossa heti, kun kalenterit tulevat painosta. Se tapahtuu viikolla 50, todennäköisesti keskiviikkona, mutta siitä ilmoitetaan vasta kyseisenä päivänä pari tuntia ennen tapaamista. Jos siis haluat nähdä kalenterin ensimmäisten joukossa, seuraa ilmoittelua!

Kalenterin tuotto menee lyhentämättömänä Pakanaverkko ry:n toimintaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*