Pakanaverkon kesäleiri!

Pakanaverkko järjestää kesäleirin heinäkuussa Pirkkalassa! Leirin ajankohta on 24.-26.7.2015 ja paikkana toimii Kranstolpan leirikeskus Pirkkalassa. Leirikeskuksesta löytyy nuotiopaikka ja rantasauna. WC:nä toimii puucee. Ympäristö on metsäinen ja järvi sininen ;)

 

Keittiönä toimii keittokatos, jossa on 2-levyinen liesi, kaksi jääkaappia ja tiskiallas sekä iso puugrilli. Juokseva vesi keittokatoksessa, saunalla ja talossa. Ruuanlaitto- ja ruokailuvälineitä ei ole eli kaikkien täytyy tuoda sellaiset itse oman tarpeen mukaan (tai sopia myöhemmin avattavalla leirilistalla jos haluaa porukalla jakaa tuomisia).

 

Virallista ohjelmaa leirillä ei ole, vaan tarkoitus on nauttia yhdessä kesästä ulkona hengaillen, saunoen ja keskustellen. Jos haluat järjestää ohjelmaa – esimerkiksi rumpumatkailua – ilmianna itsesi alla näkyvään osoitteeseen. Musisointi ja laulaminen yhdessä ovat aina mukavaa ajanvietettä! 10 minuutin ajomatkan päästä löytyy myös hiisi eli muinainen pyhä paikka, jonne voi halutessaan lähteä ihmettelemään.

 

Sänkypaikkoja leirillä on 9 ja lattiapaikkoja (patjat leirikeskuksesta) myös 11. Lisäksi löytyy erillinen kahden hengen parvi, jossa patja, mutta jyrkät portaat. Myöskin on mahdollista majoittua ulkona parhaaksi näkemällään tavalla. Alustavasti ulkopaikkoja myydään 10. Pakanaverkon jäsenille sänkypaikka maksaa 10 e euroa ja lattiapaikka 8 e, ulkopaikan maksaessa 5 euroa . Ei-jäsenille sänkypaikka maksaa 15 euroa ja lattiapaikka 13 euroa, ulkopaikka 10 euroa. Mainitsethan ilmoittautumisviestissä, jos haluat lattiapaikan tai ulkopaikan; muuten sänkypaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Hintaan sisältyy majoitus kahdeksi yöksi sekä sauna kumpanakin iltana. Leirisaunat ovat yleensä olleet sekasaunoja, mutta mikäli joku kokee siihen tarvetta, naisten ja miesten vuorot voidaan järjestää erikseen.

 

Jokainen ruokkii itse itsensä, yhdistyksen puolesta ei ruokailuja järjestetä.

 

Ilmoittaudu siis osoitteeseen leirit ät pakanaverkko piste fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 03.07.2015 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

 

Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Pakanaverkon kesäleirille!

Nimi: Pirkko Pakana

Puhelinnumero: (123) 45 678 910

Syntymäaika: 1.1.1111

Kotikunta: Perähikiä

Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)

Sähköpostiosoite: pirkko.pakana@pakana.fi

 

HUOM! Hotmail-osoitteiden kanssa on ollut ongelmia leirilistalla eli ilmoittautumiset mahdollisuuksien mukaan jostain muusta sähköpostista kuin hotmailin osoitteista. Jos sinulla ei toista sähköpostiosoitetta ole, laita ilmoittautuminen osoitteeseen elinaaves at gmail.com.

Kerrothan, mikäli sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, jotka vaativat jatkuvaa lääkitystä. Näitä tietoja käsitellään vain leiriryhmässä tai tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Myös halusi saada oma saunavuoro ja muut leirin järjestelyihin vaikuttavat asiat kannattaa kertoa tässä yhteydessä.

 

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu, hihkaise perään. Hieman ennen leiriä saat myös leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirille tulijoille avataan muutamaa viikkoa ennen leiriä myös sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

HUOM! Viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä voi osallistumisensa vielä perua: maksutapahtuman jälkeen peruutuspaikasta ei kuitenkaan enää hyvitetä maksua, koska paikan vuokra pitää jokatapauksessa maksaa. Oman paikan voi toki myydä eteenpäin tarvitsevalle.

 

Tervetuloa!

 

Leirityöryhmän puolesta,

Elina & Saaga

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*