Pakanaverkon perinteinen syysleiri on vihdoin täällä!

Leirin ajankohta on 18.-20.9. ja tapahtuman keskipiste on Valkeakoskella.

Leirikeskuksesta löytyy tilava sauna, järvi laitureineen, nuotiopaikka, moderni keittiö, sali yhteistä oleskelua varten ja sisävessat. Syysleirillä valitaan uusi hallitus, joten paikalle kannattaa tulla. Muutoin virallista ohjelmaa ei ole: jos haluat järjestää puuhaa, ilmianna itsesi alla näkyvään osoitteeseen. Puuhaksi sopii esim. meditaatio, askartelu, shamaanirummutus, jooga tai vaikka sienimetsästys, vain oma aktiivisuutesi on rajana!

 

Sänkypaikkoja leirillä on 52 ja ulkopaikkoja myydään tarpeen mukaan.

Jäsen: Sänkypaikka 17e, ulkopaikka 10e Ei-jäsen: Sänkypaikka 25e, ulkopaikka 15e

Alle kouluikäiset samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.

 

Hintaan sisältyy majoitus kahdeksi yöksi, sekä sauna joka ilta (ja vaikka päivälläkin, mikäli sielu ja ruumis kaipaavat erityistä puhdistautumista). Leirisaunat ovat sekasaunoja, mutta mikäli joku kokee tarvetta muunlaiseen järjestelyyn, on se järjestettävissä. Ruokapuolesta jokainen huolehtii itse.

Ilmoittaudu siis osoitteeseen leirit ät pakanaverkko piste fi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.9.2015 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

 

******

Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Pakanaverkon syysleirille!

Nimi: Aasa Vellamomieli

Puhelinnumero: (668) 728 267 8537

Syntymäaika: 6.6.1966

Kotikunta: Keikyä

Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)

Sähköpostiosoite: sabrinateininoita@darkismysoul.com (huomaa: suoria sähköpostiosoitteita, ei esimerkiksi iki.fi-posteja. Hotmaililla on ollut vaikeuksia sähköpostilistojemme kanssa, joten suosithan jotain muuta sähköpostilaatikkoa, mikäli vain mahdollista)

******

 

Kerrothan, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, jotka vaativat jatkuvaa lääkitystä. Näitä tietoja käsitellään vain leirityöryhmässä tai tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä on hyvä ottaa esille myös mahdolliset saunavuoroihin tai muuhun leirin kulkuun vaikuttavat asiat.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu, hihkaise perään. Hieman ennen leiriä saat myös leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirille tulijoille avataan ilmoittautumisen sulkeuduttua myös sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista. Tervetuloa!

 

Leirityöryhmän puolesta, Saaga

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*