Pakanaverkon talvileiri 2015

Pakanaverkon talvileiri tulee! Leirin ajankohta on 27.-29.11, paikkana Vahderpään vapaa-aikakeskus Kangasalla. Leirikeskuksesta löytyy peräti kaksi saunaa, järvi laitureineen, nuotiopaikka, moderni keittiö, sali yhteistä oleskelua varten sekä sisävessat.

Virallista ohjelmaa ei leirillä ole: jos haluat järjestää puuhaa, ilmianna itsesi alla näkyvään osoitteeseen. Puuhaksi sopii esimerkiksi meditaatio, askartelu, shamaanirummutus tai jooga.

Sänkypaikkoja leirillä on 25, ulkopaikkoja myydään tarpeen mukaan.

Jäsen: Sänkypaikka 17e, ulkopaikka 10e
Ei-jäsen: Sänkypaikka 25e, ulkopaikka 15e
Alle kouluikäiset samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.

Hintaan sisältyy majoitus kahdeksi yöksi, sekä sauna joka ilta (ja vaikka päivälläkin, mikäli sielu ja ruumis kaipaavat erityistä puhdistautumista). Leirisaunat ovat sekasaunoja, mutta mikäli joku kokee tarvetta muunlaiseen järjestelyyn, on se järjestettävissä.

Ruokapuolesta jokainen huolehtii itse.

Ilmoittaudu siis osoitteeseen leirit ät pakanaverkko piste fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.11.2015 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

HUOMAA: ilmoittautuminen vain SÄHKÖPOSTITSE yllä olevaan osoitteeseen, EI facebookin kautta.

******
Malli-ilmoittautuminen:
Haluan osallistua Pakanaverkon talvileirille!
Nimi: Aasa Vellamomieli
Puhelinnumero: (668) 728 267 8537
Syntymäaika: 6.6.1966
Kotikunta: Keikyä
Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite: sabrinateininoita@darkismysoul.com (huomaa: suoria sähköpostiosoitteita, ei esimerkiksi iki.fi-posteja. Hotmaililla on ollut vaikeuksia sähköpostilistojemme kanssa, joten suosithan jotain muuta sähköpostilaatikkoa, mikäli vain mahdollista).
******

Kerrothan, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, jotka vaativat jatkuvaa lääkitystä. Näitä tietoja käsitellään vain leiriryhmän kesken ja tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä on hyvä ottaa esille myös mahdolliset saunavuoroihin tai muuhun leirin kulkuun vaikuttavat asiat.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu, hihkaise perään. Hieman ennen leiriä saat myös leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirille tulijoille avataan ilmoittautumisen sulkeuduttua myös sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tervetuloa!

Leirityöryhmän puolesta, Elina

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*