MaNa kohtaa valonkantajia Turussa 18.10. klo 18!

Turun paikallisjaos Maailman Napa ylpeänä esittää…

18.10. klo 18.00 keskustelemme Valonkantajat -teoksesta (Häkkinen & Iitti, 2015) asiantuntevassa seurassa. Paikalle on lupautunut myös kirjan toinen tekijöistä, Vesa Iitti, jonka kanssa pääsevät turkulaiset keskustelemaan suomalaisesta esoteriikasta ja okkultista.

 

Kohtaamispaikkanamme toimii Cosmic Comic Cafe (Kauppiaskatu 4, Forum), jonka nurkkapöytä on varattu meille. Tule siis paikalle kyksymään kiperiä kysymyksiä Valonkantajista ja tapaamaan muita pakanoita!

Meikäläiseen voi olla yhteydessä numerossa 0503468575 sikälimikäli paikallelöytämisessä on ongelmia. Maailman Navalla on myös oma Facebook-ryhmä, johon kannattaa liittyä tulevista tapaamisista juonimaan: https://www.facebook.com/groups/911606622266446/.

Tervetuloa!

Tv. Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*