Pakanallinen elokuvailta Tampereella

Ensimmäinen pakanallinen elokuvailta Tampereella järjestettiin pari vuotta sitten allekirjoittaneen luona spontaanisti ja ilman erityisiä ilmoituksia asiasta. Katsomislistalla oli Wickerman, jota kyllä haukuttiin kliseiseksi valinnaksi mutta josta paljastui että vain yksi koko porukassa oli itseasiassa ikinä nähnyt koko elokuvan. Ilta oli menestys ja päättyi aplodeihin. Sen jälkeen tuli elämä eteen ja toistuviksi suunnitellut elokuvaillat jäivät muhimaan jonnekin mieleni perukoille eikä niitä ikinä toteutettu.

Nyt, armaat pakanat, olisi aika herätellä nämä kulttuuritapahtumat henkiin jälleen! Seuraavana listassa oli Noitapiiri (The Craft) jo silloin aikoinaan ja sen me totta vie seuraavaksi katsommekin! Keskiviikkona 11.11 kello 18 Pakanaverkon virallisessa osoitteessa joka löytyy etusivulta. Asunnossa on taapero, mutta yrittäkäämme nauttia elokuvasta random mölinästä ja sekoilusta huolimatta.

Tavoitteena olisi elokuvailta kerran kuussa. Jos asut Tampereella, tarjoudu rohkeasti isännöimään/emännöimään iltaa luonasi niin saadaan vaihtelua =)

Elokuvalistalla ovat tällä hetkellä ainakin:
Karhuveljeni Koda (aka mikä on Disneyn versio inuiittien alkuperäisuskosta?)
Unna ja Nuuk
Kalevala – Uusi aika

Ehdota lisää elokuvia ja kerro miksi ne mielestäsi sopivat pakanalliseen elokuvailtaan =) (Perustelu että elokuvassa on panemista ja pakanat tykkää panna ei kelpaa).

Terveisin,
Itami
HäPyn paikallisvastaava

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*