Tervetuloa Pakanaverkon kesäleirille 2022!

Leiri järjestetään 20.-24.7. Ruovedellä sijaitsevassa leirikeskuksessa (tarkemmat tiedot ilmoittautujille leirikirjeessä), jossa on majoitusrakennus, laitoskeittiö, yhteiset ruokailutilat, sekä puusauna järven rannalla. Leirikeskus ei valitettavasti ole esteetön. Leirikeskuksessa on yhteensä 32 nukkumapaikkaa. Näiden lisäksi myydään 8 paikkaa ulkona nukkuville. 

Osallistumismaksut:

Pakanaverkon jäsen: 30e

Ei-jäsen: 45e

Päiväkävijä Jäsen: 10e

Päiväkävijä Ei-Jäsen: 20e

7-15 -vuotiaat lapset: 20 e

– Ulkomajoittujat saavat 5e alennusta osallistumismaksusta.

– Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.

– Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, jo maksettua maksua ei valitettavasti voida palauttaa, ellei asiaa saada sovittua mahdollisesti varapaikalta tilalle tulevan kanssa.

– Päiväkävijä ei ole oikeutettu yöpymään leiripaikalla, mutta voi muuten nauttia leiristä ja alueen mukavuuksista valitsemanaan päivänä. Leirille otetaan max 5 päiväkävijää.

– Leirimaksun eräpäivä on 30.6.2022. 

Huom! Kaikki alaikäiset osallistujat ovat leirillä huoltajansa vastuulla. Alle 15-vuotiaat eivät voi osallistua leirille ilman aikuista. 

Leiri kestää keskiviikosta sunnuntaihin eli neljä yötä. Leirillä ei ole varsinaista yhdistyksen järjestämää ohjelmaa, mutta jokainen osallistuja on vapaa järjestämään sitä. Menneinä vuosina suosittuja ovat olleet muun muassa lautapelit, letunpaisto ja rumpumatkailu, mutta yhtä lailla mahdollista on harrastaa napatanssia, taijia, meditointia tai järjestää spontaani sirkustempaus. Jos haluat järjestää jonkinlaista ohjelmaa, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeella, niin katsotaan sille sopiva hetki aikatauluun. Leiriläiset saavat vapaat kädet toteuttaa pakanuuteen liittyvää tai liittymätöntä epämääräistä tai määräistä ohjelmaa. Jos mielessäsi on jotain kivaa, hihkaise ja liity mukaan tekemään!

Leirisaunat ovat lähtökohtaisesti sekasaunoja, joten jos kaipaat erilaista järjestelyä tai esimerkiksi mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa. Tehdään yhdessä kaikkien leiristä mahdollisimman mukava.

Ruoka- ja juomapuoli on tuttuun tapaan jokaisen omissa käsissä. Pakanaverkko tarjoaa kuitenkin aamupalan jokaisena leiriaamuna (puuro, leipä + päälliset, kahvi/tee). Leirikeskuksessa saa nauttia alkoholia, mutta huono käytös alkoholin vaikutuksen alaisena (tai ilman sitä) ei ole sallittua. Leirillä pätevät turvallisen tilan periaatteet.

Kerrothan ilmoittautuessasi, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, joista meidän olisi hyvä tietää. Näitä tietoja käsitellään vain järjestäjien leiriryhmän kesken ja tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä on hyvä ottaa esille myös mahdolliset saunavuoroihin tai muuhun leirin kulkuun vaikuttavat asiat.

Leiri-ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan lomakkeen kautta: 

https://forms.gle/RjitXRAmZzgQLAE88

Huom! Maksuohjeet ilmestyvät samalle ruudulle, kun vahvistat ilmoittautumisesi lomakkeella! Ota ohjeet talteen heti, sillä niitä ei erikseen lähetetä sähköpostiin enää.

Tervetuloa kesäleirille!

Terveisin

Leirityöryhmä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*