Helsingin lukupiiri tutustuu lakikirjaan 16.3.

Valaistunut lukupiirimme kaivautuu seuraavaksi Aleister Crowleyn Book of The Law’hon (Lain kirja) tiistaina 16.3.2010 klo1830 lähtien Munkkiniemessä. Tarkempaa osoitetta voipi kysellä osoitteesta helsinki[at]pakanaverkkol.fi. Kirja löytyy myös internetistä jos painetun version löytäminen tuottaa vaikeuksia (esim. http://www.hermetic.com/crowley/engccxx.html).

Lukupiirissä on tarkoitus keskustella valitsemamme kirjan herättämistä – tai herättämättä jättämistä – ajatuksista sekä muusta sen ympäriltä leppoisassa hengessä. Kokoonnumme nyyttärimeiningillä, joten jotain tarjottavaa on suotavaa ottaa mukaansa sekä omaksi, että muiden iloksi. Tervetuloa uudet ja vanhat ja vaikka nuoremmat!

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*