Junassa 5.5.2011
– Erittäin Pyhä Päivä! Haastattelussa Liiri!

-ylenpalttiset hymiöt siivottu-

Teksti: Itami

Kello 12:50 Junan sivuvaunussa alkaa tapahtuma, joka on oleva tuhoisa koko maailman porsassadolle… Haastattelijana toimii Itami, Pyhä Pipi Lukottaja, ja haastateltavan junapenkissä istuu Suuri Liiri Joka Ei Esittelyjä Kaipaa.
Konduktööri nimeltä Turo, the Ultimate Disembodied Voice™, toimii viattomana sivustakatsojana ja kertojaäänenä tässä vuorosanojen sekamelskassa. Haastattelu liittyy jotenkin pakanuuteen. Tällä kertaa aiheina ovat kosminen yhteys, ketä syyttää diskordianismista ja valaistuminen.

Itami: Hei kulti <3 Haastattelu-aika! Liiri: Kultiiiiiiiii :D

Turo (heilauttelee kättään): Tämän jälkeen keskustellaan haastattelun käytännön seikoista kuten haastateltavan lapsen kakkapyllyn siivoamisesta. Sitten asiaan (tai asian vierestä)…

Itami: Joten alotetaan vaikka tuolta pakiksen puolella sanotusta: Oletko yhtä kosmoksen kanssa?

Liiri: Olen Kosmokseni keskus. Eli ilmeisesti kyllä olemme yhtä. ”Olen Kosmokseni keskus ja yhtä tämän Asian X kanssa” on mun mantra, kun pitää tehdä jotain haastavaa.

Itami: Hienoo! Mitäs Kosmos tästä sanoo? Onko paljon riitoja?

Liiri: Kosmoksella on ilmeisesti lehmän hermot, kun se yleensä vaan pyöräyttelee silmiä, kun mokaan :)

Itami: Lehmät <3 Liiri: Ehkä se on myös osittain huonokuuloinen, kun ei se millään tahdo ripautella mulle rahaa taivaasta vaikka vähän väliä pyydän :S

Itami: No höh =( Tai sit se mököttää?

Liiri: Ehkä. Tai sitten sillä on PMS.

Itami: Kuulin huhuja Pakanaverkon sisällä tapahtuvasta kävynpalvonnasta. Onko sinulla tietoa asiasta?

Liiri: Pakanaverkon sisäinen kävynpalvonta on mennyt minulta ihan ohi, kun olen tällainen ulkopuolinen lurkki.

Itami: Mutta ulkopuolihan on tunnetusti sisäpuoli?

Turo (haukotellen): Tässä vaiheessa haastateltava heittää Pakanaverkkoa vastaan syytöksen siitä, että ”hairahtui EriSteille” ennenkuin jatkaa ulkopuoli-sisäpuoli-keskustelua…

Liiri: Ainakin Möbiuksen nauhassa se on. Kleinin pullolla ei ole sisä- eikä ulkopuolta. Se on vain yhtä pintaa. Se on siis _niin_ zen.

Itami: Onko tämä symbolinen tapa kertoa, että oikeasti se olitkin sinä, joka hairahdutit Pakanaverkon EriSteille?

Liiri: Kyllä se oli Säheli ja Sade jotka kaiken aloitti! Ja Arska.

Itami: Ah, syytöksiä…

Liiri: Kun kuulin ekan kerran ”orava orava orava” -tarinan, muljauttelin hyvätapaisesti silmiä ja huokailin syvään että ”voi ei taas näitä”. Sit kohta huomasin horisevani Impiaatio-initiaatiosta ja tökin havuja hiuksiini. Ja sit mulle sanottiin että ”Vai et ole diskordianisti”.

Itami: Hoo, tiedän tunteen =D Tosin en ollut alkanut tekeen mitään erikoista edes, kun noin jo sanottiin.

Turo (vahingoniloisen tympääntyneenä): Ja niin Liiri sanoi jotakin niin oivaltavaa että se viilsi syvästi haastattelijan sydäntä ja saattoi tämän kyynelten partaalle. Ovatko haastattelijan ja haastateltavan roolit vaihtuneet?

Liiri: Aijai, siis jo syntyessäsi toivoton tapaus? :D ”Synnyin Eriksen omena suussani”

Itami: Juu =’C Surullista. Tarviin suklaata.

Liiri: Tuu tänne, tossa on Pandan tehdas vieressä. Hmm… Panda muuten tekee jatkuvasti tuotekehittelyä. Pitäiskö ehdottaa niille, että tekevät Kallisti-suklaapalleroita? Kultaisella kuorrutuksella, suklainen sisälmys.

Itami: Hetki, googletan saksankieltä.

Turo (huokaisten): Tässä keskustelua on hieman karsittu liian kauas eksyvien sivuraiteiden takia. Puhuttiin pitkälti Pandan uudesta liköörikonvehtimausta, Salmari-konvehdista. Sitä saa kuulemma Pandan tehtaanmyymälästä. Mainittakoon kuitenkin että Liirin tuomio uutuusmausta oli ”Karseaa” ja että hän lupasi tuoda kyseisiä konvehteja seuraavalle Leirille jolle pääsee.

Itami: Saksalaiset on googlattu eli takaisin aiheeseen: Oletko jo tutustunut Oravan, Oravaoravan, Oravaoravaoravan ja kumppaneiden uusiin tuttavuuksiin: Sopuli, Sopulisopuli, Sopulisopulisopuli, Sipuli, Sipulisipuli, Sipulisipulisipuli ja näiden saksalaiset serkut nimeltään Zwiebel, Zwiebelzwiebel, Zwiebelzwiebelzwiebel, Zwoebel, Zwoebelzwoebel ja Zwoebelzwoebelzwoebel?

Liiri: En ainakaan tällä tajunnantasolla :O

Itami: No nyt tunnet ^^ Hienoa!

Liiri: Kuinka helvetissä tuo viimeinen sanotaan iltamyöhäisellä leirinuotiolla temppujuoman nauttimisen jälkeen? zwabalaba ding dong

Itami: Yrittämällä! … Ja sit oli vielä tää peruskysymys:
Jos sinun pitäisi nimetä jonkun random lapsi, minkä näistä [vanhoista suomessa esiintyneistä] nimistä valitsisit:
Poika – Horibert, Vihavaino vai Kukurtaja?
Tyttö – Kivutar, Kumigunda vai Maanavilja?
Bonus – Tapatora

Liiri: No eikö voisi nimetä pojan Horibert Vihavaino Kukurtajaksi? Koska sehän olisi mm. Kosmoksen kovin nimi.

Itami: Ooo, oikein valaistunut valinta.

Liiri: Valaistuneesta tulee aina mieleen tyyppi, jonka silmät loistaa kuin taskulampot. Eikun lamput. Semmoiset valokeilat.

Itami: Etkös sää sitten ole sellanen? I has been betrayed!

Liiri: Vain auringonpimennyksen aikaan.

Turo haluaa huomauttaa, että haastateltava jätti tytön ja bonuksen täysin vastaamatta.

Tulkitsemmeko tämän siis niin, että Liiri haluaa nimetä vain random poikia? Emme ehkä koskaan saa vastausta tähän tärkeään kysymykseen, sillä haastattelija päättääkin yhtäkkiä kyselemisen huomatessaan junan rynnivän aivan päätöntä vauhtia Köpöttilän asemaa päin.

Itami (pakkaa tavaroitaan): Riittää mulle <3 Kaunis olet. Hihi. Ja niin juna saapui tämänkertaiselle pääteasemalleen (kl. 13:11) hihitellen sekavia diskordianisti-höyryissään. Turo meni nukkumaan. Seuraavassa Voxissa päästään toisille raiteille kyntämään kärpässienen kansan pellot pilalle. Jos haluat myös lähteä matkalle jonnekin niin siitä vain ilmoittelemaan itami@pakanaverkko.fi:hin et pääsen höpöttelemään juuri SINULLE!