PaHeen kirjoittajapiiri 20.10.

Keskiviikkona 20.10. klo 18.00 keräännymme toistamiseen kirjoitusten setvimisen parissa. Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Kokoontuminen tapahtuu Hermannissa allekirjottaneen kotona. Osoitetta ja muita tietoja voipi kysellä numerosta 0503468575 tahi osoitteesta helsinki (at) pakanaverkko.fi.

Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ;)) ja kaikki kirjoittavat max. 2000 sanaa valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Tekstit tulee lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään tiistaina 19.10., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot. Jos mahdollista, tulosta itse omasta tekstistäsi n.5 kappaletta.

Jos tarvitsee alkupotkua, voi käyttää ensimmäisen tapaamisen yhteydessä ehdotettua “viittausta” (kerronnallinen viittaus johonkin pakanalliseen tekstiin) tai uutena aiheena kokeilla, miten huonoa sontaa voi kirjoittaa. Eli tällöin tulisi kirjoittaa mielestään niin huono teksti, kuin mahdollista. Huonon määrittely jääköön itse kullekin omantunnon asiaksi.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen.

Rohkeasti kaikki mukaan luomaan jotain uutta

-Arlene