Turku vaeltaa ja miittaa la 9.10!

Nonni,
ny turkulaise ja kui ei muukki kaivaa ne oikkia nokialaises naftaliinist, pakkaa repu täytte eväi ja suuntta Vaskijärve luannonpuistoo lauantaiaamuste. Muu autossan pääsee kol pakanaa Koshkan lisseeks, jos enemmä tulee ni sit tarvitaa toine auto. Hiuka mää kyl hämmästy jos me saaraa tota kolmeeka meijä lisseeks mut olkka aktiivissi ja loksauttakaa mun vanha leukan. Tarkotus olis kiärttä Vaskijärvi, ja siit kertyy kyl sit semne 16-18 km lenkkone. Aamukahreksalt lähtee meijä auto Turust.

Jos ei kone raksut tarppeeks noppiaste toho ruskaretkee, ni ainaki kannattaa tul sit ehtoommal Panimoravintola Kouluu (siin se Eerikinkarul o Kauppahalli viäres). Historialuakas tavattais kuure mais, toivo mukkaa saaraa se muna näkyvil johonki.

Eli: vaellusta ja makkaranpaistoa Vaskijärvellä klo 8-16 (jos ei sada äkeitä ja vanhoja ämmiä), sitten miitti Koulussa klo 18->. Aiheina mm. MaNan aktivointi! Pistä minulle yksityisviestiä jos vaellus kiinnostaa. Ihan kiva ois kyllä kuulla siitäkin jos olet miittiin tulossa .