Helsingin kirjoituspiiri 20.12.

Helsingin kirjoittavat pakanat  lukevat tuotoksiaan seuraavan kerran 20.12. klo 1800 lähtien Hermannissa.

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Hermannin metsästykseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 050-3468575.
Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ;) ) ja kaikki kirjoittavat max. 2 A4-sivua valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Teksteistä tulee itse ottaa vähintään viisi kopiota tai lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään tiistaina 4.10., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut minä-kertoja, sisäkkäiskertomus, näkökulma, vainoharha, rituaali, kirves, kerronnallinen viittaus, “täyttä sontaa” tai Kuusi tuoppia ovat vapaasti käytettävissä. Tälle kerralle erityinen aihe olkoon henkilökuva, eli kirjoita henkilökuvaus luomastasi henkilöhahmosta. Tarkoitus olisi tehdä hahmosta mahdollisimman ”pyöreä”, eli uskottava ja moniulotteinen.

Ehdotettu aihe ei ole pakollinen, mutta on suotavaa, että kukin tuo oman tekstin mukanaan yhteiseen tekstipajaan, jottei kukaan olisi vain ”kuunteluoppilas”.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen.
Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta ja kuulemaan jänniä tarinoita!

 

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*