Helsingin heinätalkoot 7.7.

Tervetuloa kuukausimiittiin Helsingin aroille Kaisaniemen puistoon lauantaina 7.7. klo 18.00 lähtien. Ollaan vaan ja hengaillaan. Nyyttärilakana levittäytyy ja toivottaa terveeksi ja tulleeksi kaikki hyvän seuran kaipuussa elävät!

Otan Pakanaverkko-lipun mukaan ja koetan asettaa sen näkyville, jotta meidät tunnistaa muista piknikkaajista. Tarkoitus on leiriytyä suihkulähteen itäpuolen nurmikolle, mihin meille sija suodaan.

Jos sattuu niin kömpelösti, että satelee ja viima vihmoo, vetäydymme Kaisaniemenkadun Iguanaan kiviseinien suojaan. Epävarmuutta säästä, paikasta tai muuten tärkeistä miittikysymyksistä voi helpottaa spostiosoitteessa helsinki [at] pakanaverkko. fi tahi puhelinnumeroon 050.3468575.

Nähdään lauantaina Kaisaniemessä!

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*