Pakanaverkon syysleiri 2012 5.-7.10 Eurassa

Vaikka kesä onkin tällä hetkellä kauneimmillaan, kannattaa jo nyt valmistautua ottamaan syksyn viimat vastaan pakanallisessa seurassa. Pakanaverkko ry:n syysleiri järjestetään tänä vuonna 5.-7.10.2012 tutuissa maisemissa Mansikin leirikeskuksessa Eurassa. Leirikeskuksessa on makuutilat 40 hengelle + lisäksi 4 kappaletta 4 hengen pikkumökkejä. Rannalla on sauna jossa on löylyhuoneita kaksinkin kappalein, isompaan niistä mahtuu koetellusi väkeä kuin pipoa ja pakanoita vielä vähän enemmän. Alueelta löytyy myös niin hiekkalentopallokenttä, koripalloteline kuin nurmijalkapallokenttäkin. Kävelymatkan päässä on rautakautinen muinaiskylä, jota sopii taapertaa ihastelemaan.

Ohjelmaa löytynee mikäli joku sitä haluaa järjestää, sauna lämpenee kahtena iltana ja rumpumusiikkiakin saattaa olla tarjolla, jos vanhat merkit pitävät paikkansa.

Pakanaverkon jäsenille leirin hinta on 13€ ja ei-jäsenille 25€, eli halpaa kuin saippua.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen leirit(ät)pakanaverkko.fi ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.9.2012.

Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Pakanaverkon syysleirille!

Nimi: Veka Viiskanta
Syntymäaika: 6.6.1966
Kotikunta: Peräseinäjoki
Pakanaverkon jäsennro: 667 (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite:veksi666(ät)darkasmysoul.com

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi ja hieman ennen leiriä leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirille tulijoille avataan muutamaa viikkoa ennen leiriä myös sähköpostilista, jolla voidaan keskustella kimppakyydeistä ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tervetuloa!

Pakanaverkon leirityöryhmän puolesta
Korppis
Naapuruston ystävällinen (yeah, right…) leirinvanhin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*