Turussa päiväkahvitellaan 11.12. kello 14.00 Roberts Coffee

Jotta joulusi joutuisi luoksesi leppoisammin, tule tapaamaan tonttuja. Perinteinen miittipäivä on voimassa eli toinen lauantai (11.12.) tavataan, mutta aika on 14.00 ja paikkakin on kahvila eli Roberts Coffee Kinopalatsin vieressä, yläkertaan tähdätään. Ties vaikka sinne uskaltautuisi (ja uskaltautuuhan sinne) muitakin kuin niitä vanhoja naamoja, jotka ovat toki myös tervetulleita katsomaan miltä se kahvilassa tapaaminen oikein tuntuu ja vaikkei siitä ehkä niin suuresti ole MaNan miiteissä kokemusta tullutkaan, niin kyllä siitä ihan hauskaa tulee, uskokaa pois ja todistakaa se itsellenne. *puuh*

Jep. Tiiviisti: Turussa 11.12.2010 klo 14.00 Kinopalatsin viereisen Robertsin yläkerta – Tuu sinne ja selitä toiste.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*