Helsingin miitti POIKKEUKSELLISESTI 8.1.2011

Vuoden vaihteessa Helsinkiläispakanat ovat sen verran arkoja, ettei vuoden ensimmäinen päivä houkuta baariin. Joten. PaHeen vuoden 2011 ensimmäinen Iguanamiitti ajoittuu poikkeuksellisesti lauantaille 8.1.2011 klo 18.00 Kaisaniemenkatu 3:n Iguanaan. Ilta on silloin yhtä reipas, kuin yleensäkin meidän miiteissä, joten tervetuloa vain seuraan!

Allekirjoittanut koettaa muistaa ottaa mukaan Virallisen Miittilipun, jossa siis komeilee Pakanaverkon munalogo ja sen bongailu kannattaa, jos ei meinaa oikea porukka löytyä. Numerosta 050-3468575 saa meikäläisen kiinni sitten hätätapauksissa tai muina epävarmuuden hetkinä.

Etukäteen tietoa kannattaa kysyä osoitteesta helsinki [at] pakanaverkko.fi.

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*