Helsingin kirjoituspiiri 20.1.2011

Torstaina 20.1.2011 klo 18 alkaen PaHeen kirjoitusmiitti kohtaa jälleen. Hermannin osoite pätee tälläkin kertaa.

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Hermannin metsästykseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 0503468575.

Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ) ja kaikki kirjoittavat max. 2 A4-sivua valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Tekstit tulee lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään keskiviikkona 19.1., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot. Jos mahdollista, tulosta itse omasta tekstistäsi n.5 kappaletta jo etukäteen.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut kerronnallinen viittaus, “täyttä sontaa” tai Kuusi tuoppia ovat vapaasti käytettävissä. Tälle kerralle erityinen aihe on Kirves. Kirves voi toimia aloitussanana, lopetussanana, teemana tai muuten vaan tekstin aiheena tahi miten vain: kirjoittajalla on vapaat kädet sen suhteen.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen. Alkoholijuomat eivät ole kuuluneet repertoaariimme, mutta aina sitä saa yhden tmv. ottaa jos siltä tuntuu.

Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta ja kuulemaan jänniä tarinoita! :)

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*