Helsingin lukupiiri kohtaa Liber Nullin 15.2.

Nyt, kun noidat on vainottu, lukuvuorossa on Peter J. Carrollin Liber Null. Kyseinen teos löytyy myös kokoelmateoksesta Liber Null and the Psychonaut. Löysin myös yhden internet-version, mutta palomuuri varotti haittaohjelmista, joten turvautukaamme kirjallisiin versioihin. Kirja saattaa olla hankalasti tavoitettavissa, joten jos et sitä saa käsiisi, ota meikäläiseen yhteyttä helsinki (a) pakanaverkko.fi, niin pääset “lainausjonoon”.

Tapaamme siis tiistaina 15.2. klo18.30 lähtien osoitteessa Hannuksenkuja 16 A 4, Espoo. Yhteislähtöjä ja muita lisätietoja voi kysellä yllämainitusta sposti-osoitteesta tahi numerosta 050-3468575.

Lukupiirissä on tarkoitus keskustella valitsemamme kirjan herättämistä – tai herättämättä jättämistä – ajatuksista sekä muusta sen ympäriltä leppoisassa hengessä. Kokoonnumme nyyttärimeiningillä, joten jotain tarjottavaa on suotavaa ottaa mukaansa sekä omaksi, että muiden iloksi. Alkoholijuomat eivät ole kiellettyjä, mutta ne eivät varsinaisesti kuulu illan ohjelmistoon. Tervetuloa uudemmat ja vanhemmat ja kekkä vaan!

-Arlene