Helsingin lukupiiri beatin lumoissa 2.6.

Seuraavaksi Helsingin lukupiiri keskittyy Toby Littin näkemyksen kautta Beatnikkeihin: kirjan nimi on mielikuvituksellisesti Beatnikit. Nuo uskontorajat ylittävät karpaasit tähdittävät piiriä 2.6.2011 klo 19.30 (HUOM! Muuttunut alkamisaika!) lähtien allekirjoittaneen residenssissä Helsingin Hermannissa. Tarkempia ohjeita saa esim. osoitteesta helsinki at pakanaverkko.fi tahi meikäläisen numerosta 050-3468575.

Lukupiirissä on tarkoitus keskustella valitsemamme kirjan herättämistä – tai herättämättä jättämistä – ajatuksista sekä muusta sen ympäriltä leppoisassa hengessä. Kokoonnumme nyyttärimeiningillä, joten jotain tarjottavaa on suotavaa ottaa mukaansa sekä omaksi, että muiden iloksi. Tervetuloa uudemmat ja vanhemmat ja kekkä vaan!

 

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*