Helsingin kirjoittajat piireilevät 5.5.

Piiri pieni pyörii 5.5.2011 klo 18 lähtien Hermannissa, kun Helsingin kirjoittavat pakanat kohtaavat toisensa.

Tarkoituksena on siis kirjallisten taitojen hiominen ystävällismielisessä, mutta rehellisessä seurassa. Tarkempaa osoitetta Hermannin metsästykseen voi kysellä osoitteesta helsinki (a) pakanaverkko.fi tai numerosta 0503468575.

Aihe on vapaa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa ei-asiatekstiä (eli asiattomasti ;) ) ja kaikki kirjoittavat max. 2 A4-sivua valitsemallaan tyylillä valitsemastaan aiheesta. Teksteistä tulee itse ottaa vähintään viisi kopiota tai lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään keskiviikkona 4.5., jotta voin tulostaa kaikille omat kopiot.

Jos kokee, ettei kirjoittaminen millään lähde käyntiin ilman aihetta, aiempien tapaamisten ilmoituksissa (mm. foorumin tapaamiset-osio) mainitut vainoharha, rituaali, kirves, kerronnallinen viittaus, “täyttä sontaa” tai Kuusi tuoppia ovat vapaasti käytettävissä. Tälle kerralle erityinen aihe on lastenlaulut. Tulkinta on vapaa. Eikä aihe sido kirjoittajia, jos rallattelut eivät nyt innosta.

Tapaamme jälleen nyyttärimeiningillä, eli naposteltavaa saapi tuoda mielensä mukaan yhteiseen pöytään. Talo tarjoaa kahvin ja teen.

Rohkeasti kaikki mukaan luomaan uutta ja kuulemaan jänniä tarinoita!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*