Tampere miittaa puistossa 26.5.

Tampereen toukokuun miitti pidetään jälleen kuukauden viimeisenä torstaina eli 26. päivä kello 18.30. Talven jälkeen on taas nautinnollista päästä ulos, joten tapaamme Koskipuistossa aseman puoleisella rannalla, ruman patsaan juurella. Jos säiden jumalat innostuvat miitistä liikaakin, keräännymme tuttuun suojaan kahvila Valoon.

Viimeksi oli tarkoitus keskustella Anni Sumarin toimittamasta ja suomentamasta Óðinnin ratsusta, mutta juuri kukaan ei ehtinyt paikalle. Sovimme siis, että yritetään tällä kertaa uudestaan. Skandinaavisen mytologian ihmettelyyn saa edelleen toki liittyä mukaan, vaikkei kirjaa olisikaan onnistunut saamaan näppeihinsä.

Lisätietoja saa tarvittaessa Malitsulta tai osoitteesta tampere (ät) pakanaverkko.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*