Helsinki vaihtaa kesään 4.6. puistossa

Helsinki ja pakanat kohtaavat Kaisaniemen kesäkuussa lauantaina 4.6. klo 18.00 etiäpäin.Koska tällä hetkellä ilmatieteenlaitos povaa vallan miellyttävää säätä lauantaille, uskaltaudun järjestämään tapaamisen Kaisaniemen puistoon. Omat juomat ja syömät mukaan ja seuratkaa Pakanaverkon lippua jälleen. Meikäläiselle voi myös soittaa 050-3468575 tahi kysellä etukäteen helsinki (a) pakanaverkko.fi. Asettaudumme kuitenkin todennäköisesti suihkulähteiden itäpuoleiselle nurmialueelle.
Jos nyt kävisi niin, ettei säätiedotus enää lauantaina olisi yhtä positiivinen, pidätän oikeuden itselläni siirtää tapaamisen Kaisaniementie 3:n Iguanaan. Jos keli muuttuu, siirrymme Iguanaan. Jos jatkamme jatkoille, siirrymme todennäköisesti myös Iguanaan (tosin esim. Kaisla on vaihtoehto, mutta siitä keskustellaan sitten la).
Tervetuloa mukaan kaikki pakanat ja pakanamieliset!

 

-Arlene

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*