Helsingin lukupiiri lukee Robert Anton Wilsonia 27.7.

Kovin beatnik-henkisen piirin jälkeen on hyvä paneutua Robert Anton Wilsonin kaaosmaagiseen otteeseen Prometheus Rising -teoksessa. Tapaamme 27.7. klo 1830 Hermannissa allekirjoittaneen residenssissä. Tarkempia ohjeita saa esim. osoitteesta helsinki at pakanaverkko.fi tahi meikäläisen numerosta 050-3468575.
Kirja on muutamalla pakanalla hyllyssä, joten jos et saa sitä käsiisi, voidaan koettaa löytää lainaratkaisu. Yhteydenotot yllämainittuun sähköpostiin. Interwebsistä ko. teos löytyy pdf:nä osoitteesta http://www.rawilsonfans.com/downloads/prometheus.pdf.
Lukupiirissä on tarkoitus keskustella valitsemamme kirjan herättämistä – tai herättämättä jättämistä – ajatuksista sekä muusta sen ympäriltä leppoisassa hengessä. Kokoonnumme nyyttärimeiningillä, joten jotain tarjottavaa on suotavaa ottaa mukaansa sekä omaksi, että muiden iloksi. Tervetuloa uudemmat ja vanhemmat ja kekkä vaan!

 

-Arlene

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*