PaHe-piknik Vantaanjoella 12.6.

Helsinkiläiset papanat lähtevät luontoa ihmettelemään sunnuntaina 12.6. klo 13. Tapaamme Pukinmäessä juna-asemalta laskeutuvien portaiden alapäässä (viimeiset portaat laiturin päässä, kun lähtee takaisin junan tulosuuntaan), mistä siirrymme Vantaanjoen varren kauniiseen piknikympäristöön.

 

Piknikille tarvitaan tietysti evästä, joten jotain syötävää on hyvä tuoda tarjolle ja omat juomat ottaa mukaan. Suunnitelmissa mm. piirrustelua, löllimistä, köllimistä, hyvää seuraa ja jokipulahduksia hikisimmille.

 
Jos sää on todella huono, siirtyy reissu myöhemmäksi. Lisätietoa ja tarkennuksia osoitteesta helsinki ( a ) pakanaverkko.fi. Myös numero 0503468575 kannattaa ottaa talteen eksymistilanteita varten.
Varrella virran tavataan! :)

 

-Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*