7.1.. Helsinki täyttyy pakanoista

Lauantaina 7.1. on Pakanaverkon uutuuttaan hohtavan kalenterin (kai muistit tilata omasi? ;)) mukaan Diskopallopyhä. Tätä ei tarvitse mitenkään ottaa huomioon, kun tulee Helsingin pakanamiittiin Kaisaniemenkatu 3:n Iguanaan klo 18 alkaen.

Meille on tulossa muun muassa yllätysvieraita Tampereelta, joten muistetaan yllättyä.
Pakanallisempaa pakanamiittiä saa tänä tammikuuna hakea, eli kaikki mukaan vaan (rohkeimmatkin)!

Lisätietoa tutusta numerosta 050 34 68 575 tahi sähköpostista helsinki at pakanaverkko piste fi. Seuratkaa Pakanaverkko-lippua.
Nähdään Iggessä!

 

-Arlene
PS. Jos haluat oman kalenterin, ota käteistä mukaan, niin saat oman versiosi lauantain miitissä: otan niitä muutaman mukaan (jos muistan). Jäseniltä ensimmäinen 8e, ei-jäseniltä 14e. Jos jäsen haluaa useamman, maksaa lopuista ei-jäsenen hinnan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*