Vanhat Vox Paganorumit nyt alehintaan!

Puuttuuko sinulta aiempien vuosien Vox Paganorum -lehtiä, joita olet kovasti kaipaillut kokoelmiasi komistamaan? Kiinnostaako sinua tietää, mitä kaikkea Pakanaverkon jäsenlehdessä on kirjoiteltu sen yli 10-vuotisen uran aikana?

Vuoden 2009 ja sitä vanhempien lehtien hinnat tulivat juuri rytisten alas, joten käypä nettiarkistomme läpi artikkeliaiheiden osalta (https://www.pakanaverkko.fi/vox/arkisto) ja lue näyteartikkeleita (https://www.pakanaverkko.fi/vox/nayteartikkelit) tai tilaa vaikka aivan kaikki Voxit, mitä ikinä on julkaistu! Nyt se kannattaa, sillä kokonaisten vuosikertojen tilaaminen on vielä halvempaa kuin yksittäisten lehtien. Alla täydellinen hintahaitari.

Ei-jäsenet:
Kuluvan vuoden vuositilaus 18e (kappalehinta 6e), 
kahden edellisvuoden lehtien vuositilaus 16e (kappalehinta 4e) 
siitä vanhempien vuosien vuositilaus 10e (kappalehinta 3e).
Jäsenet:
Kuluvan vuoden vuositilaus 18e (kpl 6e)
Kahden edellisvuoden 14e (kpl 4e)
aiempien vuosien 6e (kpl 2e)
Lähetä tilauksesti osoitteeseen lehtitilaus[at]pakanaverkko.fi ja mainitse, mitä lehtiä haluat, kuinka monta ja mihin osoitteeseen. Kerro myös oletko jäsen vai et ja mahdollinen jäsennumerosi. Paluuviestissä saat tilauksen maksuohjeet. Tilaus käsitellään ja lähetetään, kun maksu näkyy tilillä.
Tilaa nyt omasi, sillä arkistot eivät ole äärettömät! :)
-Arlene

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*