Talven Voxi eeppisesti myöhässä

Ja vaikka näin pääsikin käymään, olkaaten huoleti, kyllä se sieltä postiluukusta lähiaikoina viimein kolahtaa. Pahoittelut niille joille ehti tulla jo ikävä pakanauutisia ja mietteitä. Samalla kun tätä kirjoittelen voinen myös kertoa että ainakin kevään Voxia ollaan jo hiki hatussa (melkein) puuhaamassa ja tämän vuoden päämäärä – niin utopistiselta kuin se ehkä kuulostaakin – olisi saada Vox aikataulussa lukijoilleen!

Talven Voxin mukana pitäisi käsittääkseni tulla myös jäsenmaksumuistutus, mutta niille jotka eivät sitä jaksa odottaa, laitan jäsensihteeriltä terveisiä että pikaohjeet vuosittaisen maksun hoitamiseen olisivat niinkuin näin:

Nordea FI04 1590 3000 1862 52

20 euroa

Viitekentään https://www.pakanaverkko.fi/pakanaverkosta/verkko-linkit/viitelaskuri löytyvä jäsennumerollasi generoitava viitenumero. Jos olet palaava jäsen, laittaisitko ystävällisesti asiasta viestiä jäsensihteerille.

HUOM! Jäsenmaksun eräpäivä on 24.2.2013. Tämän jälkeen maksamatta jättäneet siivotaan pois rekisteristä. Jos tarvitset lisäaikaa maksuun, ota yhteyttä jäsensihteeriin.

 

Palaillaan,

päätoimittajanne Annina

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*