Toimittajaksi Vox Paganorumiin?

Vox Paganorum, Pakanaverkon jäsenlehti, kaipaa uusia, aktiivisia, innokkaita toimittajia. Toimittajan tehtäviin kuuluu eri tyyppisten artikkelien kirjoittaminen ja artikkelien saattaminen painokuntoon yhdessä oikoluvun kanssa. Tiettyyn artikkelityyliin ei tarvitse sitoutua vaan omien vahvuuksien ja mieltymyksien mukaan voi kirjoittaa pitkiä asia-artikkeleita, lyhyitä pakinoita, kirja-arvosteluja, tehdä mielenkiintoisia haastatteluja… vain oma mielikuvitus on rajana! Toimittajalta vaaditaan

  • hyvää suomen kielen taitoa
  • tekstinkäsittelyohjelmien hallitsemista
  • sähköpostien aktiivisista seuraamista
  • kykyä kirjoittaa kun deadline puskee päälle
  • Dropbox-nimisen virtuaalikansion käyttämistä
  • Pakanaverkon jäsenyyttä

 

Voxin toimituksessa on hyvä meininki ja uudet kirjoittajat tuovat uusia näkökulmia ja laajentavat lehden sisältöä. Uusi toimittaja perehdytetään perusteellisesti työtapoihin ja apua saa aina kun tarvitsee. Toimituskunta pyörii vapaaehtoisvoimin, joten rahallista korvausta panoksestaan ei saa, mutta toimittajana toimimisesta kirjoitetaan oikolukijan halutessa työtodistus. Voxin toimituskuntalainen saa myös roppakaupalla kokemusta etätyöstä – asumme eri puolilla Suomea ja pidämme yhteyttä lähinnä sähköisesti. Toimittaja saa myös kokemusta siitä, millaista on tuottaa ensin raakateksti ja hioa se sitten oikoluvun ja päätoimittajan kanssa valmiiksi, painokelpoiseksi ja hyväksi artikkeliksi.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia osoitteeseen toimitus(a)pakanaverkko.fi

Sisällytä sähköpostiin yhteystietosi, jäsennumerosi ja lyhyt kuvaus siitä, miksi juuri sinusta tulisi loistava toimittaja Voxiin. Tekstinäyte (tekstinäyte voi olla pöytälaatikosta poimittu tai esimerkiksi linkki blogiisi) ja selostus aiemmasta kirjoittajakokemuksesta kannattaa myös lisätä sähköpostiin.

Tervetuloa mukaan tekemään Vox Paganorumia!

Eriika Yliniemi

Vox Paganorumin päätoimittaja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*