Vox Paganorumin toimituskunta kaipaa lisää jäseniä!

Täyttyykö pöytälaatikko teksteistä? Piirrätkö jokaisen paperin nurkkaan pentagrammeja, omenoita ja hannunvaakunoita? Kuvaatko jatkuvasti pakanallishenkisiä, hyvälaatuisia valokuvia? Haluaisitko kertoa kaikille jostakin pakanalliseen maailmankatsomukseesi kuuluvasta asiasta, mutta et jaksa perustaa blogia? Ei huolta, Vox Paganorum auttaa!

Pakanaverkon jäsenlehti Vox Paganorum toimitetaan vapaaehtoistyönä hyvällä fiiliksellä ja vuotta 2014 varten kaipaisimme toimituskuntaamme vahvistuksia. Jos kiinnostaa lähteä kirjoittamaan neljä kertaa vuodessa erinäisiin pakanallisiin aiheisiin keskittyviä artikkeleita, olet etsimämme henkilö. Jos mietit siellä ruudun toisella puolen, ettet pysty sitoutumaan toimituskuntalaiseksi koko pitkäksi vuodeksi, voit myös lähestyä toimitusta juttuidealla ja kirjoittaa vaikkapa yhden tai kaksi artikkelia. Jos taas kirjoittaminen ei vain ole sinulle ominainen itseilmaisun muoto, voit ehdottaa itseäsi haastattelun kohteeksi. Ja jos ei kertakaikkiaan ole itsellä mitään sanottavaa, mutta haluaisit ehdottomasti, että ahkerat toimituskuntalaiset perehtyvät johonkin tiettyyn asiaan, anna meille juttuvinkki! Kaipaamme myös kuvituksia eli piirroksia ja kuvia pakanallisista aiheista. Toimituskunnan jäsenen tulee olla myös Pakanaverkon jäsen, mutta yksittäisiä juttuja, juttuideoita ja kuvitusta otamme myös vastaan jäsenistön ulkopuolelta.

Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen toimitus ät pakanaverkko.fi ja lähde mukaan tekemään pakanoiden ääntä Vox Paganorumia!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*