Vuoden 2013 jäsenlehdet myöhässä

Kuten kaikki ovat varmasti huomanneet,ovat syksyn ja talven Vox Paganorum jääneet teille tietymättömille. Ongelmia on ollut niin taittajan tietokoneen hajoamisesta painotalon ”unohdukseen” saakka. Eilen saadun tiedon mukaan syksyn lehdet ovat vihdoin postittajalla, mutta postituksessa on ilmennyt vielä viivästyksiä, joita selvitellään paraikaa.

Talven lehdelle päädyttiin ottamaan uusi painotalo joka myös hoitaa postituksen puolestamme, joten näillä näkymin jäsenistö saa lehdet vähän väärässä järjestyksessä. Mutta mikä tärkeintä: lehdet ovat olemassa ja tulollaan ja vuosi 2014 on toivottavasti parempi painotuotteiden elämän kannalta.

Pahoittelut myöhästelystä ja toivokaamme että lehdet pian pääsevät oikeille omistajilleen.

Terveisin,

Itami ja Arlene

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*