Oikolukijaksi Vox Paganorumiin?

Vox Paganorum, Pakanaverkon jäsenlehti, tarvitsee yhden oikolukijan lisää. Oikolukijan tehtävänä on käydä läpi toimittajien kirjoittamat tekstit ja bongata kirjoitusvirheet, epäselvät lauseet ja muut tekstin sujuvuutta haittaavat seikat. Oikolukijalta vaaditaan

  • hyvää suomen kielen taitoa
  • tekstinkäsittelyohjelmien hallitsemista,
  • sähköpostien aktiivisista seuraamista
  • Dropbox-nimisen virtuaalikansion käyttämistä.
  • Pakanaverkon jäsenyyttä

 

Voxin toimituksessa on hyvä meininki ja oikolukijat ovat tärkeä osa prosessia. Uusi oikolukija perehdytetään perusteellisesti työtapoihin ja apua saa aina kun tarvitsee. Toimituskunta pyörii vapaaehtoisvoimin, joten rahallista korvausta panoksestaan ei saa, mutta oikolukijana toimimisesta kirjoitetaan oikolukijan halutessa työtodistus. Voxin toimituskuntalainen saa myös roppakaupalla kokemusta etätyöstä – asumme eri puolilla Suomea ja pidämme yhteyttä lähinnä sähköisesti. Oikolukija saa myös halutessaan kirjoittaa artikkeleita, jos runosuoni alkaa äkillisesti pulputa.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia osoitteeseen toimitus(a)pakanaverkko.fi

Sisällytä sähköpostiin yhteystietosi, jäsennumerosi ja lyhyt kuvaus siitä, miksi juuri sinä olisit loistava oikolukuvahvistus toimituskuntaan!

Tervetuloa mukaan tekemään Vox Paganorumia!

Eriika Yliniemi

Vox Paganorumin päätoimittaja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*