Pakanaverkon kevätleiri 2012

Pakanaverkon perinteinen kevätleiri järjestetään 5.-9.4.2012 legendaarisessa Tippsundissa, Turun kaupungin nuorisoleirialueella Taivassalon kunnassa meren rannalla. Alueella on 8 mökkiä joissa jokaisessa on majoitustilaa kuudelle hengelle ja ruokalarakennus, jossa on keittiö, sosiaalitilat sekä majoitustila kolmelle henkilölle (nämä päätynevät leiriwanhimman käyttöön). Rannalla on sauna, jossa on tilaa virallisesti kahdeksalle hengelle, mutta pakanoitahan mahtuu tunnetusti enemmän ;) Alueelta löytyy lisäksi nuotiopaikka, sekä jonkinsortin urheilukenttä.

Leiriohjelmassa on luvassa ainakin pakanallista jutusteluseuraa, kaipasit sitten henkeviä keskusteluja tahi pöljiä vitsejä. Perinteitä kunnioittaen saunakin on lämpimänä lähes vuorokauden ympäri koko pitkän viikonlopun, ja jos sää ja paleltumiskynnyksesi sen kestää, uimaankin pääsee mukavasti saunomisen välissä. Järjestettyäkin ohjelmaa on tarjolla leirikisojen ja sarvennoston muodossa, ja todennäköisesti poltamme myös risu-ukon eli Enttipentin kevään tulon kunniaksi. Muuta ohjelmaa osallistujien puolesta on myös runsain määrin, ja lisää saa ehdotella jos haluaa – tällä hetkellä listalla ovat ainakin aamumeditaatio, rummuttelu sekä askartelutyöpajat.

 

Pakanaverkon jäsenille leirin hinta on 19€ ja ei-jäsenille 39€, eli harvinaisen halpa! Älkää odottako moisen mahdollisuuden toistuvan kovin usein, kannattaa ilmoittautua nyt ennenkuin paikat loppuu kesken!

 

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen leirit(ät)pakanaverkko.fi ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.3.2012.

Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Pakanaverkon kevätleirille!
Nimi: Heta Hellenisti
Syntymäaika: 15.6.1985
Kotikunta: Herala
Pakanaverkon jäsennro: 999
Sähköpostiosoite: heta.hellenist@taikaajamagiaa.net

 

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi ja hieman ennen leiriä leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Leirilletulijoille avataan muutamaa viikkoa ennen leiriä myös sähköpostilista, jolla voidaan keskustella kimppakyydeistä ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tervetuloa!

Terveisin Pakanaverkon leirityöryhmä

 

Tippiksen kotisivut täällä: http://www.turku.fi/public/default.aspx?contentid=28566

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*